top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΡάτκος Οίκος Τελετών

Ποιες Υπηρεσίες Προσφέρει ο Οίκος Τελετών Ράτκος;

Έγινε ενημέρωση: 18 Μαΐ 2020

Στο Οίκο Τελετών Ράτκος στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε με αμέριστη προσοχή και σεβασμό τις υπηρεσίες μας. Ενημερωθείτε γι' αυτές στο άρθρο που ακολουθεί.



Οι Υπηρεσίες που σας προσφέρουμε


Στον Οίκο Τελετών "ΡΑΤΚΟΣ" αναλαμβάνουμε όλες εκείνες τις διαδικασίες που είναι απαραίτητες για τον οριστικό αποχαιρετισμό του αγαπημένου σας προσώπου με σεβασμό, ταπεινότητα, συμπόνοια και κατανόηση.


Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την απώλεια ενός αγαπημένου σας προσώπου, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για να σας καθοδηγήσουμε μέσα από τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να δημιουργήσετε μια τελετή με νόημα και σεμνότητα και η οποία τιμά τη μοναδική ζωή του εκλιπόντος και όλα όσα πρόσφερε εν ζωή.


Το προσωπικό μας δεσμεύεται να παρέχει στην οικογένειά σας την υψηλότερη δυνατή φροντίδα και εξυπηρέτηση σε αυτές τις στιγμές ανάγκης και είμαστε υπερήφανοι για την ευθύνη μας να ελαφρύνουμε το συναισθηματικό σας βάρος καθώς εσείς κάνετε τα πρώτα βήματα προς τη συνειδητοποίηση της απώλειας.


Η φιλοσοφία και μοναδικός μας στόχος είναι να δίνουμε στους πελάτες μας την αμέριστη προσοχή μας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αναγγελία Θανάτου

υπηρεσίες-αναγγελία-θανάτου-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκη

Διευθετούμε τη δημοσίευση της αναγγελίας θανάτου στα τοπικά μέσα και εφημερίδες της επιλογής σας καθώς και την εκτύπωση και τοποθέτησή της στο σπίτι και τη γειτονιά σας.


Κηδείες

Κηδείες-Υπηρεσίες-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκη

Μεταφέρουμε τη σωρό του αγαπημένου σας προσώπου από το σημείο θανάτου στις εγκαταστάσεις του κοιμητηρίου και φροντίζουμε το σώμα του.Κανονίζουμε τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της τελετής και αναλαμβάνουμε τις διαδικασίες έκδοσης σχετικών εγγράφων που απαιτούνται. Επίσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά της σωρού από το εξωτερικό.


Αποτεφρώσεις

Αποτεφρώσεις-Υπηρεσίες-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης

Υποστηρίζουμε αποτελεσματικά την επιλογή σας να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με τη διαδικασία τελετής της αποτέφρωσης.


Φέρετρα

Υπηρεσίες-Φέρετρα-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από φέρετρα υψηλής ποιότητας,τόσο όσον αφορά το σχεδιασμό όσο και το είδος του ξύλου που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους.


Στολισμοί-Στεφάνια

Στολισμοί-Στεφάνια-Υπηρεσίες-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης

Αναλαμβάνουμε τα στεφάνια, το στολισμό της Εκκλησίας και του φέρετρου. Σε συνεννόηση με τους κατάλληλους και έμπιστους συνεργάτες μας, η διακόσμηση τους επιμελείται με προσοχή και σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.


Μνημόσυνα

Μνημόσυνα-Υπηρεσίες-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης

Αναλαμβάνουμε για εσάς να οργανώσουμε και να συντονίσουμε στις εγκαταστάσεις της εκκλησίας, του κοιμητηρίου ή του εστιατορίου της επιλογής σας το μνημόσυνο για τους φίλους και συγγενείς του αποθανόντος μετά τη λήξη της τελετής.


Εκταφές

Εκταφές-Υπηρεσίες-Ράτκος-Οίκος-Τελετών-Κουφάλια-Θεσσαλονίκης

Προσφέρουμε την υπηρεσία της εκταφής, εφόσον ζητηθεί από εσάς, πάντα με επαγγελματισμό, σεβασμό και διακριτικότητα.


Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εμάς και τις υπηρεσίες μας, πηγαίνετε στο τμήμα "Επικοινωνία" του ιστότοπού μας. Είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ώρο.


bottom of page